Apple id kirjaudu

Kirjautuminen sisään Apple ID:llä

Kirjautuminen sisään Apple ID:llä – Apple-tuki (FI)

7.11.2022 — Apple ID on tili, jolla voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin ja saada kaikki laitteesi toimimaan saumattomasti yhdessä.

Apple ID on tili, jolla voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin ja saada kaikki laitteesi toimimaan saumattomasti yhdessä. Sisäänkirjautumisen jälkeen voit käyttää muun muassa App Storea, iCloudia, iMessagea, Apple Musicia ja Apple TV+:aa. 

Kirjaudu sisään Applella iPhonessa – Apple-tuki (FI)

Kirjautuminen sisään tilillesi · Napauta Kirjaudu sisään Applella. · Tarkista näkyviin tuleva Apple ID ja napauta sitten Jatka. · Todentaudu Face ID:llä tai Touch …

Käytä iPhonessa Kirjaudu sisään Applella ‑ominaisuutta kirjautuessasi osallistuville verkkosivustoille ja appeihin.

iCloud.comiin kirjautuminen ja sen käyttö – Apple-tuki (FI)

Kirjautuminen iCloud.com-palveluun … Siirry iCloud.comiin ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Jos olet jo kirjautuneena sisään laitteellasi Apple ID:lläsi ja …

iCloud.com-palvelussa voit käyttää iCloud-appeja, dokumenttejasi ja tietojasi tuetussa selaimessa omasta sijainnistasi riippumatta.

Oma tilisi ja Apple ID:si – Osto-ohjeita

Oma tilisi ja Apple ID:si – Osto-ohjeita – Apple (FI)

Ostosten teko Applen sivustolla on entistäkin kätevämpää, kun sinulla on Apple-tili. Opi luomaan oma Apple ID, hallitsemaan tiliäsi sekä paljon muuta.

Apple ID:n hallitseminen ja käyttäminen

Apple ID:n hallitseminen ja käyttäminen – Apple-tuki (FI)

28.12.2021 — Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Voit kirjautua …

Apple ID on tili, jolla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea. Voit kirjautua kaikkiin Applen palveluihin samalla Apple ID:llä ja salasanalla.

Kirjautuminen ulos iCloudista iPhonessa, iPadissa, iPod …

Kirjautuminen ulos iCloudista iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple TV:ssä tai Macissa – Apple-tuki (FI)

8.12.2022 — Voit kirjautua ulos iCloudista milloin tahansa, kun haluat lopettaa … Apple Cash- ja Apple Card ‑tilisi on linkitetty Apple ID:hesi.

Jos haluat lopettaa iCloudin käytön jossakin laitteessa, lue, miten voit kirjautua ulos ja mitä tapahtuu, kun kirjaudut ulos. 

Kirjaudu sisään Applella -toiminnolla käytettyjen appien …

Kirjaudu sisään Applella -toiminnolla käytettyjen appien hallitseminen – Apple-tuki (FI)

28.10.2022 — Valitse iPhonessa Asetukset ja napauta nimeäsi. · Napauta Salasana ja suojaus > Apple ID:tä käyttävät apit. · Valitse appi tai kehittäjä ja …

Käyttämällä Kirjaudu sisään Applella -toimintoa voit kirjautua sisään toimintoa tukeviin muiden valmistajien appeihin ja sivustoihin Apple ID:llä. Lue, miten voit tarkastella ja hallita appeja, joita käytät Kirjaudu sisään Applella -toiminnolla.

iCloud – Apple (FI)

Perhejako edellyttää kirjautumista iCloudiin ja iTunesiin henkilökohtaisella Apple ID:llä. Musiikkia, elokuvia, TV-ohjelmia ja kirjoja voidaan ladata enintään …

iCloudin ja iCloud+:n ansiosta kaikki kuvasi, tiedostosi, muistiin­panosi ja muut ovat turvassa ja käytettävissä missä vain. Automaattisesti.

Näin tarkistat Apple ID ‑laiteluettelosta, missä olet kirjautuneena

Näin tarkistat Apple ID ‑laiteluettelosta, missä olet kirjautuneena – Apple-tuki (FI)

6.12.2022 — Kirjautumisen tarkistaminen iPhonesta, iPadista, iPod touchista tai Apple Watchista. Napauta Asetukset > [nimesi] ja vieritä sitten alas.

Lue, mitkä laitteet näkyvät Apple ID ‑laiteluettelossa, miten löydät laitteen tiedot (kuten tiedon siitä, onko laite luotettu laite) ja miten voit poistaa laitteen.

Mikä on Kirjaudu sisään Applella -toiminto?

Mikä on Kirjaudu sisään Applella -toiminto? – Apple-tuki (FI)

5.11.2022 — Kun näet Kirjaudu sisään Applella -painikkeen sitä tukevassa apissa tai verkkosivustossa, voit määrittää tilin Apple ID:lläsi.

Kirjaudu sisään Applella on nopea, helppo ja entistä yksityisempi tapa kirjautua sisään muiden valmistajien appeihin sekä verkkosivustoihin Apple ID:llä, joka sinulla jo on.

Keywords: apple id kirjaudu, itunes kirjaudu, icloud kirjaudu sisään