Formula 1: TV-lähetykset ja striimauspalvelut Suomessa 2021

Formulakausi 2021 on täydessä vauhdissa, ja suomalaiset formulafanit haluavat varmasti pysyä ajan tasalla kilpailuiden tv-lähetyksistä ja striimauspalveluista. Tässä artikkelissa esittelemme tärkeimmät palvelut, joista voit seurata Formula 1 -kilpailuja Suomessa tänä vuonna.

CMORE Formula 1

CMORE Formula 1 on yksi suosituimmista tavoista seurata formulakilpailuja Suomessa. CMORE tarjoaa kattavat lähetykset kaikista F1-kisoista. Voit tilata C Moren suoratoistopalvelun erikseen tai osana tv-kanavapakettia. C More tarjoaa myös mahdollisuuden tallentaa lähetykset ja katsoa niitä jälkikäteen.

Jos olet C Moren tilaaja, voit nauttia formulalähetyksistä myös C More Max -kanavalta. Tällä kanavalla voit seurata formuloiden lisäksi myös muita urheilutapahtumia.

Viaplayn F1-tiimi

Viaplayn F1-tiimi tarjoaa myös kattavat formulalähetykset. Viaplayn tilaajat voivat seurata kaikkia F1-kisoja suorana lähetyksenä ja myös tallentaa ne omaan käyttöönsä. Viaplayn F1-tiimi tarjoaa myös muita F1-aiheisia ohjelmia, kuten ajankohtaisia keskusteluohjelmia ja dokumentteja.

V Sport Formula 1

V Sport Formula 1 on kolmas vaihtoehto formulakisojen seuraamiseen Suomessa. V Sport Formula 1 -kanavalta voit katsoa kaikki F1-kisat suorana lähetyksenä. Kanava tarjoaa myös laajan valikoiman F1-aiheista sisältöä, kuten highlight-ohjelmia ja haastatteluja.

Striimauspalvelut

Mikäli et halua sitoutua perinteiseen tv-pakettiin, voit harkita formulalähetysten seuraamista erilaisten striimauspalveluiden kautta. Esimerkiksi C Moren ja Viaplayn suoratoistopalvelut mahdollistavat F1-kisojen katselun missä tahansa, kunhan sinulla on toimiva internet-yhteys.

Formula 1 -kausi 2022

Ensi vuoden F1-kausi on odotettu tapahtuma niin formulafaneille kuin tv-yhtiöillekin. C More on jo ilmoittanut jatkavansa Formula 1 -lähetyksiä myös kaudella 2022. Tulevaisuudessa on mahdollista, että myös muut suoratoistopalvelut päivittävät tarjontaansa ja tarjoavat entistäkin laajempia ja monipuolisempia F1-lähetyksiä.

Yhteenveto

Formula 1 -lähetyksien seuraaminen Suomessa on helppoa monen eri palvelun avulla. C More Formula 1, Viaplayn F1-tiimi ja V Sport Formula 1 tarjoavat kaikki kattavat suorat lähetykset F1-kisoista. Lisäksi voit harkita formula-striimien katselemista eri suoratoistopalveluiden kautta. Valitse itsellesi sopivin vaihtoehto ja varmista, että pääset nauttimaan formulakauden jännityksestä!

Ofte stillede spørgsmål

Miten voin katsoa Formula 1 -lähetyksiä C Moresta?

Voit katsoa Formula 1 -lähetyksiä C Moresta tilaamalla C More -kanavapaketin. §

Milloin Formula 1 -kausi 2021 alkaa?

Formula 1 -kausi 2021 alkaa 21. maaliskuuta. §

Missä voin katsoa Formula 1 -lähetyksiä vuonna 2021?

Formula 1 -lähetyksiä voi katsoa C Moresta, Viaplaysta ja V Sport -kanavilta. §

Onko C Morella kaikki Formula 1 -kilpailut suorana?

Kyllä, C Morella voit katsoa kaikki Formula 1 -kilpailut suorana. §

Millä kanavalla voin katsoa Formula 1 -kilpailuja?

Voit katsoa Formula 1 -kilpailuja C Moresta, Viaplaysta ja V Sport -kanavilta. §

Onko C More Maxilla nähtävissä Formula 1 -lähetyksiä?

Kyllä, C More Maxilta voit katsoa Formula 1 -lähetyksiä. §

Miten voin tilata C Moren Formula 1 -lähetykset?

Voit tilata C Moren Formula 1 -lähetykset menemällä C Moren verkkosivuille ja valitsemalla sopivan tilausvaihtoehdon. §

Missä muualla voin katsoa Formula 1 -lähetyksiä?

Voit katsoa Formula 1 -lähetyksiä myös Viaplaysta ja V Sport -kanavilta. §

Mitä kaikkea C Moren Formula 1 -paketit sisältävät?

C Moren Formula 1 -paketit sisältävät kaikki Formula 1 -kilpailut suorana sekä lisämateriaalia ja taustatarinoita. §

Onko C Moressa tarjolla myös Formula 1 -kausi 2022?

Kyllä, C Moressa on tarjolla myös Formula 1 -kausi 2022. §

Artiklen Formula 1: TV-lähetykset ja striimauspalvelut Suomessa 2021 har i gennemsnit fået 4.1 stjerner baseret på 6 anmeldelser